Programează o vizită
Instagram Facebook LinkedIn
+40724926238 hello@3dorto.eu
Despre noi

O soluție invizibilă
adaptată zambetului tău

Experiență digitală prin cele mai noi metode de diagnostic

Până să fie un rezultat, zâmbetul tău este un proces – suntem prima soluție ortodontică din România care adaptează acest proces 100% stilului tău de viață și asigură cu succes un zâmbet rapid, confortabil și invizibil. 

Ca și tine, suntem digital-first – lucrăm cu scannere extra și intra-orale, softuri de diagnostic și de 3D printing precum Bellus 3D ARC, CS 3600 Intraoral Scanner, Asiga sau 3 Shape. 

Experiența holistică înseamnă tratament imperceptibil la fiecare pas – fără perioade de adaptare, fără să faci schimbări în stilul tău de viață. În plus, cu ajutorul aplicației Dental Monitoring îți poți examina constant tratamentul.

Zâmbetul tău începe aici
+40724926238 hello@3dorto.eu

Un nou standard de îngrijire

Profesioniștii cu care lucrăm sunt preocupați de cele mai înalte standarde de îngrijire, confort, înțelegere a nevoilor individuale ale fiecărui pacient.
Folosim ultimele soluții tehnologice în lucrul tău, atât prin noua generație de soluții ortodontice, cât și prin angajamentul de a oferi cele mai confortabile soluții digitale pe întreaga perioadă a tratamentului.

Dr. Maria Popescu Medic Ortodont
Clinica noastră

Primul shop 100%
dedicat de ortodonție

Îți stăm la dispoziție la adresa noastră fizică, într-un spațiu modern, urban-industrial, confortabil și utilat digital.

Fă-ne o vizită și bucură-te de experiența 360 3D-Orto. 

Parcul Carol
B-dul Mărășești Nr. 2B, Sector 4, București

+40 724 926 238