Programează o vizită
Instagram Facebook LinkedIn
+40724926238 hello@3dorto.eu
Soluția Invisalign

4 MOTIVE SĂ ALEGI SOLUȚIA INVISALIGN

12 milioane de oameni din întreaga lume au fost tratați cu succes folosind aparatele Invisalign

Invisalign este lider în producția de aparate dentare invizibile, sub forma unor gutiere transparente și estetice, realizate dintr-un material SmartTrack, moale, modern, care prin scanare 3D, diagnosticare și printare, preia forma dinților, pentru cele mai bune și rapide rezultate ortodontice.

Invisalign este soluția ortodontică cu care 3D-Orto lucrează și care se angajează să o transforme într-o experiență digitală, perfect adaptată stilului tău de viață:

 1. Invizibilă, discretă, confortabilă, și personalizată pe diagnosticul ortodontic al fiecărui pacient, cu precizie de 100%
 2. Bazată pe un proces imperceptibil, deci nu presupune schimbări majore sau o perioadă de acomodare
 3. Predictibilă, printr-o tehnologie care îți permite să vizualizezi încă de la începutul tratamentului cum va arăta rezultatul final
 4. Digital-first, cu o soluție digitală personalizată în care îți poți urmări progresul de îndreptare al dinților direct pe telefon, fără controale medicale și pierdut timp în clinică

Prin parteneriatul cu Invisalign, îți punem la dispoziție cele mai noi soluții de ortodonție, personalizate nevoilor tale.

Cere oferta Invisalign
Invisalign Express*

Rose-Marie 54 € /luna

Spațiul meu personal și discreția sunt importante pentru mine. Când am programare la 3D-Orto, echipa e dedicată 100% mie. Am fost foarte încântată de experiența VIP :)

 • Preț aparat dentar Invisalign Express* 1.125 €
 • Plata în rate 24 luni
*Malpoziții zona frontală.
O arcadă."
Invisalign Lite*

Mugur 123 € /luna

Totul se întâmplă de la sine cu alignerele transparente Invisalign. Cu puțină disciplină, tehnologia modernă 3D face lucrurile simple, confortabile și fluide. Simplitate și cel mai bun preț din România, mulțumesc, 3D-Orto.

 • Preț aparat dentar Invisalign Lite* 2.550 €
 • Plata în rate 24 luni
*Malpoziții medii zona frontală și zonă laterală.
Ambele arcade.
Invisalign First*

Antonia 87 € /luna

I-am spus mamei că vreau aligner transparent ca pe TikTok și nu un aparat din metal. Îmi place că este cool și pot să mănânc orice.

 • Preț aparat dentar Invisalign First* 1.800 €
 • Plata în rate 24 luni
*Malpoziții zona frontală.
Ambele arcade.
Invisalign Comprehensive

Andra 189 € /luna

Sunt coach și logoterapeut, cu soluția 3D-Orto doar zâmbetul meu e vizibil când vorbesc în public. O super echipa, cele mai noi tehnologii & echipamente, foarte profi si mai ales prietenosi :)

 • Preț aparat dentar Invisalign Comprehensive* 3.900€
 • Plata în rate 24 luni
*Malpoziții medii zona frontală și zonă laterală.
Ambele arcade.
Instagram Facebook LinkedIn
+40724926238 hello@3dorto.eu
Prețuri și servicii

Costuri personalizate

Indiferent de diagnosticul ortodontic, noi îți punem la dispoziție soluția care se potrivește cel mai bine cu nevoile tale și cu disponibilitatea ta financiară, pentru un rezultat mai rapid decât un aparat dentar clasic, la un preț aproape similar. 

 • Costuri începând cu € 1,125
 • Plan personalizat
 • Plată în rate
Zâmbetul perfect începe aici
Instagram Facebook LinkedIn
Și mai multe motive pentru care să alegi Invisalign

Avantajele tratamentelor cu Invisalign

Prioritățile tale sunt prioritățile noastre. De aceea, suntem partenerii unei soluții ortodontice care reinventează știința zâmbetului frumos, printr-un plan de tratament dezvoltat și aplicat în funcție de fiecare diagnostic în parte.

01

Complet invizibil și estetic

Tratamentul cu aparatele dentare Invisalign este extrem de confortabil, potrivit pentru orice tip de diagnostic și pentru orice vârstă.

02

Detașabil, ușor de utilizat și purtat

Realizat dintr-un material modern SmartTrack, aparatul dentar Invisalign este produs și personalizat pentru fiecare pacient și diagnostic în parte. Acesta se fixeze în jurul dinților și acționează eficient în zonele unde este nevoie.

03

Inovativ, custom-made, cu rezultate eficiente și rapide

Perfect pliat pe forma dinților, nu doare, este mai bine asimilat și mai eficient decât un aparat dentar clasic.

04

Se întreține și se igienizează ușor

Ca în cazul oricărui aparat dentar, igiena orală este foarte importantă, la fel și întreținerea aparatului Invisalign. Se spală și se curăță ușor și rapid, după fiecare dezactivare și reactivare.

05

Vine într-un packaging modern, personalizat cu logo Invisalign

Fiecare aparat dentar Invisalign vine ambalat într-un design de cutie frumos prezentată și ușor de purtat, la birou, școală sau în sala de fitness.

+40724926238 hello@3dorto.eu
Redefinește-ți zâmbetul

Intră în contact
cu 3D-Orto

CLINICA PARCUL CAROL B-dul Mărășești Nr. 2B, Sector 4, București
+40 724 926 238