Programează o vizită
Instagram Facebook LinkedIn
+40724926238 hello@3dorto.eu
Promisiunea 3D-Orto

Ortodonție pentru tine

Zâmbetul este ADN-ul fericirii. De la prima vizită în clinică și până la rezultatul final, soluția noastră se mulează perfect pe stilul tău de viață.
01

Ortodonția ca angajament medical

Accentul pe calitatea experienței fiecărui pacient nu înseamnă mai puțină grijă pentru partea tehnică de tratament medical.

Dimpotrivă, practica de Slow Dentistry are o componentă importantă dedicată calității actului medical, complementar cu calitatea serviciilor medicale oferite.

Atenția la proceduri, focusul pe ultimele inovații tehnologice, interesul pentru soluții medicale holistice sunt doar câteva dintre obiectivele pe care practica de Slow Dentistry le propune medicilor.

02

Ortodonția ca performanță

Soluțiile ortodontice personalizate au la bază procese tehnologice și softuri dedicate care permit analiza în detaliu a fiecărei etape a tratamentului, de la scannere intra și extraorale la softuri de diagnostic și 3D printing.

Fiecare soluție ortodontică este rezultatul profesionalismului medical și al inovației tehnologice care lucrează pentru confortul tău.

Suntem onorați să fim parte dintr-o comunitate medicală responsabilă, atentă la nevoile pacientului și - în același timp - bazată pe soluții inovatoare.

03

Ortodonția ca serviciu

Toate studiile comparative între clinici care practică Slow Dentistry și clinici bazate pe rulajul cât mai mare de pacienți susțin această abordare holistică, în primul rând din perspectiva rezultatelor.

Această schimbare de paradigmă ajută practicienii să înțeleagă în profunzime și să răspundă mai eficient nevoilor pacienților.

Așa cum restaurantele sunt un serviciu care nu pune accent pe satisfacerea unei nevoi imediate, ci pe experiența pe care o oferă, serviciile medicale nu sunt doar suma procedurilor prin care trece un pacient. Această cultură pentru sănătate, confort și experiență holistică aduce ortodonția în 2020 prin angajamentul grijii față de pacient.

Instagram Facebook LinkedIn
+40724926238 hello@3dorto.eu
Promisiunea 3D-Orto

Ortodonție pentru tine

Zâmbetul este ADN-ul fericirii. De la prima vizită în clinică și până la rezultatul final, soluția noastră se mulează perfect pe stilul tău de viață.

01

Servicii
digitale

Ne cunoaștem întâi virtual, apoi în clinică. Realizăm o scanare 3D, stabilim un plan de acțiune și îți oferim toate informațiile necesare. Practic, facem cu adevărat cunoștință cu tine, iar softurile de diagnostic ne oferă un prim rezultat.

02

Aparat dentar invizibil

Coordonatorul tratamentului îți explică soluțiile posibile, îți oferă consiliere pentru planul financiar, îți arată rezultatul final, apoi primești aparatul dentar - invizibil, confortabil, estetic.

03

Experiență holistică

Suntem digital-first, așa că beneficiezi de un app dedicat – Dental Monitoring, în care poți urmării cu ușurință, în timp real, evoluția și progresul tratamentului. Te așteptăm și în clinică, cu program prelungit.

Calitate garantată

SoluțiaInvisalign

Invisalign este lider în producția de aparate dentare invizibile, sub forma unor gutiere transparente și estetice, realizate dintr-un material SmartTrack, moale, modern, care prin scanare 3D, diagnosticare și printare, preia forma dinților, pentru cele mai bune și rapide rezultate ortodontice.

Invisalign este soluția ortodontică cu care 3D-Orto lucrează și care se angajează să o transforme într-o experiență digitală, perfect adaptată stilului tău de viață:

  • Invizibilă
  • Proces imperceptibil
  • Predictibilă
  • Digital-first
+40724926238 hello@3dorto.eu
Redefinește-ți zâmbetul

Intră în contact
cu 3D-Orto

CLINICA PARCUL CAROL B-dul Mărășești Nr. 2B, Sector 4, București
+40 724 926 238