Programează o vizită
Instagram Facebook LinkedIn
+40724926238 hello@3dorto.eu
Ce îți oferim

Echipă de profesioniști dedicată ție

Zâmbetul tău este mantra noastră, iar 3D-Orto este locul unde redefinim frumusețea dentară, într-un mod cât mai adaptat ție.

01

Facem cunoștință,
virtual

Ne povestești despre nevoile și așteptările tale, noi îți detaliem serviciile noastre și soluția care ți s-ar potrivi cel mai bine. Suntem alături de tine, pentru orice informație ai nevoie.

02

Ne vedem la o primă consultație, în clinică

Pentru fiecare caz realizăm o scanare 3D pentru a putea să stabilim un plan de acțiune și punem la punct informațiile pe care trebuie să le obținem până la următoarea întâlnire. Practic, aici facem cu adevărat cunoștință cu tine.

03

Afli soluțiile de
tratament

Coordonatorul tratamentului îți explică soluțiile posibile, îți oferă consiliere pentru planul financiar care ți se potrivește cel mai bine și îți arată rezultatul final pe care îl vei obține. La noi ai posibilitatea să plătești în rate tratamentul ortodontic, tocmai pentru a-ți fi simplu și accesibil financiar.

04

Primești aparatul
dentar

După ce se aprobă planul de tratament, se vor crea alignerele invizibile, acestea fiind unice pentru fiecare pacient în parte, conform randării 3D din procesul de scanare. Fiecare set de aligneri se utilizează timp de 20-22 de ore pe zi, schimbându-le cu un nou set de alignere la fiecare 1 până la 2 săptămâni, conform indicațiilor medicului ortodont. Fiecare set de alignere te va ajuta să îți migreze ușor și treptat dinții, conform planului tău de tratament, până vei ajunge la zâmbetul pe care ți l-ai dorit mereu.

05

Ținem legătura - face to face și prin app

Suntem digital-first, așa că beneficiezi de un app dedicat – Dental Monitoring, în care poți urmării cu ușurință, în timp real, evoluția și progresul tratamentului ortodontic , deții toată documentația aferentă cazului tău și primești informații despre îngrijirea aparatului și igiena orală din timpul tratamentului.

+40724926238 hello@3dorto.eu
Redefinește-ți zâmbetul

Intră în contact
cu 3D-Orto

CLINICA PARCUL CAROL B-dul Mărășești Nr. 2B, Sector 4, București
+40 724 926 238