Schedule an appointment
Instagram Facebook LinkedIn
+40724926238 hello@3dorto.eu

PROMISIUNEA NOASTRĂ

ORTODONȚIA CA ANGAJAMENT MEDICAL

Siguranța procedurilor medicale este obiectivul 3D-Orto. Prima noastră directivă este siguranța pacienților, în clinică, cât și în afara ei. Am implementat proceduri de igienă și siguranță Slow Dentistry în vederea minimizării riscului de contaminare cu virusul Covid-19. Toate măsurile de siguranță luate în clinică se bazează pe reglementările Colegiului Medicilor Dentiști din România și ale Direcției de Sănătate Publică.

3D-ORTO este o clinică dedicată de ortodonție asigurată Anti Covid-19, cu un flux al pacientului adaptat, în care riscul de cross – contamination este aproape zero, neexistând suprapunere de programări în clinică.

Cu toate acestea, pe lângă normele și procedurile de siguranță impuse de autorități, clinica 3D-ORTO, certificată Slow Dentistry, promovează un sistem care are în focus sănătatea, confortul, siguranța și experiența pacientului, printr-un ecosistem sigur, respectând toate standardele de safety.

Atenția la proceduri, focusul pe ultimele inovații tehnologice, interesul pentru soluții medicale holistice sunt doar câteva dintre obiectivele 3D-Orto în parteneriat cu Slow Dentistry.

Am implementat, de asemenea, o serie de măsuri de siguranță și protocoale pentru întărirea securității și controlul infecțiilor în clinică.

  1. Screening-ul și triajul epidemiologic zilnic al personalului medical și non-medical
  2. Triajul epidemiologic al pacienților
  3. Măsuri de limitare a contactului dintre persoane
  4. Protocoale de dezinfecție a spațiilor comune
  5. Echipament personal de protecție pentru pacienți și personalul medical
  6. Protocoale de dezinfecție a zonelor de tratament
  7. Protocoale de sterilizare a spațiului din clinică și a instrumentarului medical
  8. Măsuri de protecție și igienă personală

Pentru mai multe detalii despre acțiunile implementate în clinică, pentru protejarea personalului medical, a pacienților și a întregii comunități, poți descărca măsurile anti-covid de aici.